Hej!
Nu har Bob kommit hem från sin inköpsresa i Madrid och Rom. Bob har fått testa på att arbeta som inköpare. Som inköpare bestämmer man vilka varor som ska finnas i butiker och på restauranger. Denna gången fick Bob arbeta som inköpare av flygplansmat och Snacks. Ni kanske har flugit flygplan någon gång och beställt något från flygvärdarna?
Dessa varor har Bob varit med och valt ut i veckan. På den första bilden kan ni se hur Bob väntar på att få stiga på flygplanet till Madrid. Tyvärr blev det försenat så Bob fick vänta en stund.
På den andra bilden kan ni se attBibbehlvde jobba lite på datorn på flygplanet. Det är väldigt mycket jobb på datorn när man arbetar som inköpare. Man mailar mycket med människor i andra länder.
På den tredje bilden kan ni se hur Bob smakar på maträtterna som ska serveras på flygplanen. Han fick säga vad han tyckte och välja vilka rätter han tyckte var bra.
På den fjärde bilden fick Bob testa snacks och godis till flygplanet. Det tyckte han var roligast. Han gillade chokladen bäst!
På den sista bilden befinner sig Bob på stan i Rom. Ni får en liten uppgift att ta reda på var han är någonstans. Ni får en ledtråd att det är en stor fontän. Han är på väg till en middag dom han ska äta med några leverantörer. Vad tror ni en leverantör gör?
Med vänlig hälsning,
Micael
Category Manager
Gate retail